Marys Venner

For under 3000 kr dekker Marys Venner alt et barn trenger i et helt år.

Årets innsamlingen skjer i samarbeid med Marys Venner, en nøytral og uavhengig norsk hjelpeorganisasjon. De er en av landets eldste fadderorganisasjoner med over 35 års erfaring. Marys Venner hjelper individuelle fattige barn i Sri Lanka, Thailand og Bangalore i India, barn som ingen kan eller vil ta seg av. De samarbeider med utvalgte nonneordner og buddhistiske ildsjeler som har som kall å ta vare på barna uavhengig av rase og religion.

girls_marys

aroshi

Dette er Aroshi Roshila. Hun er 4 ½ år gammel og liker å danse. Moren hennes døde da hun var 2 år gammel. Aroshi har 2 eldre søstre og en bror. Faren klarte ikke å ta vare på alle barna alene, og Aroshi og den 10 år gamle søsteren hennes ble derfor satt bort til St. Vincent’s Girls Home i Ratnapura, Sri Lanka. Barnehjemmet drives av nonner og har ingen økonomisk støtte utover den blant annet du bidrar med! VÅRYR 2015 handler om å hjelpe barn som Aroshi!

marysv

For under 3000 kroner dekker Marys Venner alt et barn trenger av mat, klær, trygge omgivelser og skolegang i et helt år. Barna får dessuten en egen bankbok som er sperret til barnet er voksen slik at det har en startkapital når det fyller 18 år. Til sammenligning koster det den norske stat kr. 200.000,- i året å ha 1 barn i dagbarnehage.

 

Marys venner er registrert i Innsamlingskontrollen og i følge revisorkontrollert regnskap utgjør deres totale drift og administrative kostnader bare 5,1%. De jobber frivillig. Til og med tjenestereiser til prosjektene betaler de selv.

 

Gjennom Marys Venner får man muligheten til å se nøyaktig hva hver krone går til. Effekten av hjelpen kan du selv få oppleve hvis du blir med på en opplevelsesrik besøksreise med Marys Venner til Sri Lanka. Reiseprogram og mulighet til påmelding presenteres på festen.

 

Les mer på www.marysvenner.no